Týdenní menu 16.5. - 20.5.
Středa 18.5.
Kuřecí vývar s pažitkou, pohankou a kořenovou zeleninou

49 Kč
(BZL)
1. Grilované kuřecí prso na salátu Cesar s česnekovými krutony a sýrem Gran Moravia (BZL, kuřecí maso z farmy Druhaz)

165 Kč
2. Květák pečený v cizrnovo-kukuřičné strouhance, domácí tatarská omáčka ze sojanézy, šťouchaný brambor s pažitkou, ředkvičkový salát;

157 Kč
(BZL,V)
3. Plněné paprikové půlky kuskusem, fetou a baby špenátem, jogurtový dip, mačkané brambory s petrželkovým máslem

157 Kč
(VEG)
4.Pečená rýže s lososem, jarní cibulkou, kořenovou zeleninou, zelný salát

219 Kč
(BZL)
5. Quiche se špenátem, kozím sýrem a smetanou, jarní salát s ředkvičkami

109 Kč
6. Vegan příloha: pečená sladkokyselá paprika

59 Kč
(BZL)
7. Quessadilla s cheddarem, jalapeňo papričkou, míchaný salát, smetanový dip

155 Kč
8. Poke Bowl s krůtím trhaným masem z farmy Druhaz, čerstvou zeleninou, hummusem, medovo-hořčičným dresinkem, pečenou cuketou, kulatozrnná rýže

178 Kč
9. Poke Bowl se sýrem haloumi, hummusem, koriandrovo-mátovým dresinkem, pečenou dýní, tabbouleh bulgur

189 Kč
Tvarohové knedlíčky s jahodami, jablečným pyré a zakysanou smetanou

149 Kč
(VEG)
× zavřít